41-vuotias. Tavallinen ihminen. Nuorisopastori. Ehdolla lähimmäisten ja puhtaamman ympäristön takia.

Voisin yrittää kehua itseäni, mutta se on eri asia kuin muiden kokemus minusta. Siksi on enemmän järkeä, että annan puheenvuoron muille.


”Halusin kuolla vuonna 2016, mut sit Toni vaa jotenki tuli toho ja kysy et ”onks kaikki ok?” ja siit päiväst lähtie Toni on ollu tuki ja turva. Toni kyselee aina miten menee ja puhutaan puhelimessa pitkiäkin aikoja ja keskustellaan ihan kaikesta. Naureskellaan ja itketään ja sit nauretaa lisää. Jaetaan tyhmiä memei ja videoita. Nyt mul menee hyvin ja yks syy siihen on ollu Toni.”
Hevostyttö, 17 v.

”Toni Eronen on ahkera ja pyyteetön ihminen. Hän on auttanut ja tukenut minua lukuisissa asioissa, olivat ne käytännön asioita tai isompia pohdintoja. Hän on ennenkaikkea valtavan sydämellinen ja haluaa auttaa heikompaa. Eronen on työskennellyt pitkään lähellä politiikan ydintä, ymmärtää valtion ja politiikan lainalaisuuksia siksi hyvin. Hän haluaa myös aidosti vaikuttaa näihin asioihin.”
Tiina Elovaara, kansanedustaja

”Toni on aina huumorintajuinen kaveri. Siis aina. Yrittää piristää ja keventää tunnelmaa. Ja kaikkein parasta, että siltä liikenee aikaa myös sellaisille ihmisten asioille, joista hän ei vaan mitenkään hyödy. Avulias tyyppi. Älkää nyt ainakaan eduskuntaan äänestäkö kun sitä tarvitaan muuallakin!” :D
– Mies Karjalan kunnailta, 28 v.

”Toni on niitä tyyppejä, joihin ei tarvitse pitää yhteyttä. Koska vaikka välissä olisi useitakin vuosia, tietää että ystävyys säilyy. Parhaita kavereita on ne, joiden tietää pysyvän samanlaisina vaikka elämä veisi eri teille. Ja aina kun nähdään, voidaan jatkaa siitä mihin jäätiin. Olen aina pitänyt Tonia tyyppinä, jolla on arvot kohdallaan ja luotan siihen, että Toni tekee päätökset ennen kaikkea sydämellään. Ollaan tunnettu yli 13 vuotta ja aikoinaa oltiin yhtiökumppaneitakin, joten arvot on nähty myös käytännössä. Ja näemmä mies ei ole muuttunut mihinkään – ja (ehkä huumorintajua lukuunottamatta) hyvä niin!”
– Janne Eerola, yrittäjä

”Sinä olet rakas ystävä. Arvostan ystävällisyyttäsi, pitkäjänteisyyttäsi ja yhteistyökykyäsi. Minulla on hyvät muistot siitä, kuinka yrityksenne kautta olitte palvelemassa äänentoisto-, valo- ja videotekniikassa. Yhteistyö oli helppoa ja miellyttävää. Olen myös iloinen, että voin sanoa sinua vilpittömästi veljeksi, ja että kaikki se, mikä kristillisyydessä on hienoa, yhdistää meitä. Ja että haluat sitä samaa Jumalan armoa ja rakkautta välittää eteenpäin lähimmäisten elämään. Siunausta elämääsi.”
– Tapio Rekola, kanttori (eläkkeellä)

One Reply to “Kuka olen?”

  1. Paluuviite: Blackhatlinks.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *